Καλοκαίρι 2019: νέες ευκαιρίες για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία!
  • 3042
  • 0

Καλοκαίρι 2019: νέες ευκαιρίες για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία!

 

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για χαλάρωση και διακοπές!

Είναι όμως και η κατάλληλη ευκαιρία για να προγραμματίσετε το επαγγελματικό σας μέλλον και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες
που μπορεί να σας προσφέρει η αγορά εργασίας!

Γιατί πολλοί υποψήφιοι δέχονται περισσότερες επαγγελματικές προτάσεις και μπορούν να επιλέγουν την καλύτερη?
Πως καταφέρνουν μερικοί εργαζόμενοι να ανέρχονται ιεραρχικά ενώ άλλοι παραμένουν στάσιμοι?
Τι συμβαίνει όταν στέλνετε το βιογραφικό σας και δεν σας προσκαλούν σε συνέντευξη?
Γιατί οι εταιρείες δεν βρίσκουν κατάλληλους υποψήφιους, ενώ η ανεργία παραμένει υψηλή?
Η αγορά εργασίας έχει τους δικούς της κανόνες και σας προτείνουμε να τους μελετήσετε προσεκτικά για να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε!

Ένα εξαιρετικό βιογραφικό προσελκύει αμέσως έναν υποψήφιο εργοδότη! Τόσο απλό!
Τα εξαιρετικά βιογραφικά δεν ξεπερνούν το 3% των βιογραφικών που παραλαμβάνει μια εταιρεία! Σκεφτείτε που ανήκει το δικό σας! Αν στέλνετε το βιογραφικό σας και δεν λαμβάνετε απάντηση, τότε πρέπει να δράσετε και να μην χάσετε και άλλες ευκαιρίες.

Η συνοδευτική επιστολή κάνει θαύματα!
Αρκεί να είναι προσωποποιημένη και να αποτυπώνει το personal branding του εαυτού σας! Μπορείτε να «διαφημίσετε» ιδανικά τον εαυτό σας σε λίγες γραμμές μιας επιστολής? Γιατί να σας επιλέξει ένας εργοδότης? Ακόμα και αν σήμερα εργάζεστε σε μια εταιρεία και δεν σκέφτεστε να αλλάξετε εργασία, το πλέον πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο, είναι το super βιογραφικό σας! Ξεχωρίστε άμεσα!

Τα social media και κυρίως το Linkedin αποτελούν το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό εργαλείο προσέγγισης υποψηφίων & εταιρειών!
Μια μεγάλη πλειοψηφία εργαζομένων δεν έχει καμία παρουσία! Πολλοί εργαζόμενοι έχουν ένα προφίλ, αλλά πρακτικά δεν το χρησιμοποιούν ή δεν αλληλεπιδρούν! Κι όμως, στο Linkedin βρίσκονται οι άνθρωποι που αναζητάτε! Εργοδότες, σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές και ιδιοκτήτες εταιρειών! Εκπαιδευτείτε σήμερα στην χρήση του και δικτυωθείτε, χωρίς να σηκωθείτε από την καρέκλα σας! Κάντε το ένα σημαντικό καθημερινό εργαλείο για την καριέρα σας!

Η συνέντευξη επιλογής ΠΑΝΤΑ θα αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για το μέλλον σας.
Διερευνητική συνέντευξη, τελική συνέντευξη, συνέντευξη αξιολόγησης απόδοσης, συνέντευξη προαγωγής! Όσο υψηλότερος ο στόχος σας – θέση ή εταιρεία – τόσο πιο απαιτητική η διαδικασία της συνέντευξης. Το 95% των υποψηφίων, στην πιο κρίσιμη καμπή της ζωής τους πηγαίνουν απροετοίμαστοι και αυτοσχεδιάζουν! Όσο καλύτερα παρουσιάζετε τον εαυτό σας έναντι του συνεντευξιαστή, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες και για καλύτερες αποδοχές! Όλοι θέλουν τους καλύτερους και είναι πρόθυμοι να τους πληρώσουν!

Μην μεταθέσετε για αύριο την απόφαση για το μέλλον σας. Μην το αφήσετε στην τύχη. Επενδύστε χρόνο στις κατάλληλες ενέργειες. Αν χρειάζεστε την βοήθεια των ειδικών, είμαστε δίπλα σας. Η εμπειρία μας στην διαχείριση βιογραφικών και στην συνέντευξη επιλογής για περισσότερες από 450 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα – είναι στην διάθεση σας, για προσωπική υποστήριξη!

Για περισσότερες πληροφορίες στο: hr@anadeixi.gr

Υπηρεσίες για Στελέχη: www.anadeixi.gr/υπηρεσιες-για-στελεχη/

Powered by Apogee IS