Περιγραφή

Ηγετική εξαγωγική βιομηχανία τεχνολογικού εξοπλισμού, αναζητά έμπειρο Μηχανολόγο Μηχανικό για την στελέχωση του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D).

 

Καθήκοντα Θέσης

Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α ασχοληθεί με την μελέτη και σχεδίαση ειδικών τεχνολογικών έργων, την αυτοματοποίηση των διαδικασιών από την μελέτη ως την παραγωγή και την δημιουργία κατάλληλων εγχειριδίων εγκατάστασης και συντήρησης τεχνολογικού εξοπλισμού, μέσα σε ένα πολύ καλά οργανωμένο τμήμα R&D.

 

Απαραίτητα Προσόντα

Aπόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής ή Τεχνολογικού ιδρύματος με κατεύθυνση τις Κατασκευές
Απαραίτητη προϋπηρεσία στην σχεδίαση και μελέτη ειδικών κατασκευών
Άριστη γνώση Αγγλικών (προφορικά και γραπτά) και χρήση H/Y (MS Office)
Πολύ καλή γνώση 3D σχεδιαστικών προγραμμάτων & Solidworks
Απαραίτητες συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες

 

Αποστολή Βιογραφικού


    * Οι σύμβουλοί μας θα επικοινωνήσουν μόνο με τους υποψήφιους που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση

    ΔΗΛΩΣΗ
    για τα προσωπικά δεδομένα των βιογραφικών

    Με αυτονόητη συναίνεση και αποδοχή κάθε υποψηφίου που υποβάλλει το βιογραφικό του σημείωμα, με όλα τα προσωπικά του στοιχεία και για τον σκοπό της αξιολόγησης του για πιθανή συνεργασία, με την Ανάδειξη ή με εταιρείες πελάτες μας, θα τηρούνται τα βιογραφικά σε απόρρητο, μη προσβάσιμο σε τρίτους αρχείο, χωρίς άλλη ιδιαίτερη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και με αυτονόητο δικαίωμα κάθε υποψηφίου να ζητήσει την επιστροφή του βιογραφικού του έγκαιρα και πριν αυτό αποσυρθεί ως ανενεργό. Το απόρρητο όλων των βιογραφικών είναι διασφαλισμένο και προστατεύεται αυστηρά από την εταιρεία μας, στο πλαίσιο του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

    Powered by Apogee IS