Περιγραφή

Κορυφαία εταιρεία στην ανάπλαση αστικών περιοχών αναζητά έναν ταλαντούχο Αρχιτέκτονα Αστικού Τοπίου για να συμβάλει στη διαμόρφωση μεγάλων έργων, όπως πάρκα, δημόσιοι χώροι και αστικές αναπτύξεις.

 

Καθήκοντα Θέσης

Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα είναι υπεύθυνος/η για την ανάπτυξη και παρουσίαση καινοτόμων ιδεών σχεδιασμού για έργα αστικής ανάπλασης τοπίου, καθώς και για την εποπτεία της σύλληψης και υλοποίησης πρωτοβουλιών σχεδιασμού τοπίου. Θα συνεργάζεται με διεπιστημονικές ομάδες για την υλοποίηση δημιουργικών οραμάτων, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το AutoCAD και το GIS για τη σχεδίαση και παρουσίαση αστικών σχεδιαστικών προτάσεων. Επιπλέον, θα αναλύει και θα ενσωματώνει τις τάσεις της αγοράς και τις τεχνολογικές εξελίξεις στα σχέδια έργων

 

Απαραίτητα Προσόντα

Πτυχιούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός (ΑΕΙ)
Απαραίτητα 4-5 χρόνια εμπειρίας σε ιδιωτικά γραφεία που ειδικεύονται στην ανάπλαση αστικού τοπίου
Άριστη γνώση AutoCAD και GIS για κατάρτιση και χαρτογράφηση
Πολύ καλές επικοινωνιακές ικανότητες στα Αγγλικά (προφορικά και γραπτά)
Εμπειρία σε σημαντικά έργα ανάπλασης
Δημιουργική νοοτροπία με πάθος για τον αστικό σχεδιασμό και έργα μεγάλης κλίμακας
Απαραίτητες συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες

Αποστολή Βιογραφικού


    * Οι σύμβουλοί μας θα επικοινωνήσουν μόνο με τους υποψήφιους που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση

    ΔΗΛΩΣΗ
    για τα προσωπικά δεδομένα των βιογραφικών

    Με αυτονόητη συναίνεση και αποδοχή κάθε υποψηφίου που υποβάλλει το βιογραφικό του σημείωμα, με όλα τα προσωπικά του στοιχεία και για τον σκοπό της αξιολόγησης του για πιθανή συνεργασία, με την Ανάδειξη ή με εταιρείες πελάτες μας, θα τηρούνται τα βιογραφικά σε απόρρητο, μη προσβάσιμο σε τρίτους αρχείο, χωρίς άλλη ιδιαίτερη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και με αυτονόητο δικαίωμα κάθε υποψηφίου να ζητήσει την επιστροφή του βιογραφικού του έγκαιρα και πριν αυτό αποσυρθεί ως ανενεργό. Το απόρρητο όλων των βιογραφικών είναι διασφαλισμένο και προστατεύεται αυστηρά από την εταιρεία μας, στο πλαίσιο του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

    Powered by Apogee IS