Βασικές Αρχές στην Ασφάλεια & Υγιεινή Τροφίμων

Βασικές Αρχές στην Ασφάλεια & Υγιεινή Τροφίμων

Εισηγητής

Παράσχος Βασίλειος, Στρατιωτικός Κτηνίατρος, Μικροβιολόγος-Υγιεινολόγος Τροφίμων

Πτυχιούχος Κτηνιατρικής Σχολής, Α.Π.Θ. Επιστημονικός Συνεργάτης (εκπαιδευτής) του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Διαθέτει πολύ μεγάλη σχετική εκπαιδευτική εμπειρία σε προσωπικό επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα: Ασφάλειας & Υγιεινής Τροφίμων, Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 22000, 9001, 14001, 17025. Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων

Πληροφορίες

Διάρκεια ενδοεταιρικού σεμιναρίου: 10 ώρες

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων έως 30 εργαζόμενοι

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 253 713 ή στο hr@anadeixi.gr
για περισσότερες πληροφορίες

Powered by Apogee IS