Περιγραφή Θέσης

Εταιρία που που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης κατασκευαστικών έργων, αναζητά Junior Internal Auditor, ο οποίος θα υποστηρίξει τη διαδικασία εσωτερικών ελέγχων και θα συνεργαστεί με την ομάδα ελέγχου για την εξασφάλιση συμμόρφωσης και αποτελεσματικότητας των διαδικασιών. Απαιτείται απαραίτητα το δικαίωμα υπογραφής εσωτερικού ελεγκτή στον δημόσιο τομέα.

 

Καθήκοντα Θέσης

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα συμμετέχει στη διενέργεια εσωτερικών ελέγχων και αξιολογήσεων κινδύνου, προετοιμάζοντας και αναλύοντας στοιχεία για τις εκθέσεις ελέγχου. Θα συνεργάζεται με άλλες ομάδες για την αναγνώριση κινδύνων και την προώθηση διαδικασιών συμμόρφωσης, συνδράμοντας παράλληλα στη διοίκηση των εσωτερικών διαδικασιών και πολιτικών της εταιρείας

 

Απαραίτητα Προσόντα

Πτυχίο στη Λογιστική, Χρηματοοικονομικά ή σχετικό τομέα
Τουλάχιστον 1-2 χρόνια εμπειρίας σε εσωτερικούς ελέγχους ή σχετικό τομέα
Άδεια Εσωτερικού Ελεγκτή για Ελέγχους σε Δημόσιους Φορείς
Γνώσεις στην αξιολόγηση κινδύνου (risk assessment)
Άριστη γνώση Αγγλικών (Προφορικά & Γραπτά)
Εξωστρέφεια και ομαδικό πνεύμα εργασίας
Απαραίτητες συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες

 

Αποστολή Βιογραφικού


    * Οι σύμβουλοί μας θα επικοινωνήσουν μόνο με τους υποψήφιους που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση

    ΔΗΛΩΣΗ
    για τα προσωπικά δεδομένα των βιογραφικών

    Με αυτονόητη συναίνεση και αποδοχή κάθε υποψηφίου που υποβάλλει το βιογραφικό του σημείωμα, με όλα τα προσωπικά του στοιχεία και για τον σκοπό της αξιολόγησης του για πιθανή συνεργασία, με την Ανάδειξη ή με εταιρείες πελάτες μας, θα τηρούνται τα βιογραφικά σε απόρρητο, μη προσβάσιμο σε τρίτους αρχείο, χωρίς άλλη ιδιαίτερη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και με αυτονόητο δικαίωμα κάθε υποψηφίου να ζητήσει την επιστροφή του βιογραφικού του έγκαιρα και πριν αυτό αποσυρθεί ως ανενεργό. Το απόρρητο όλων των βιογραφικών είναι διασφαλισμένο και προστατεύεται αυστηρά από την εταιρεία μας, στο πλαίσιο του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

    Powered by Apogee IS