Περιγραφή

Γνωστή εταιρεία ανταλλακτικών μοτοσυκλετών, συνεργάτης όλων των επώνυμων οίκων του εξωτερικού, αναζητά Υπεύθυνο Αποθήκης.

 

Καθήκοντα Θέσης

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα ασχοληθεί με την λήψη και εκτέλεση των παραγγελιών – e-shop – και την εξυπηρέτηση των πελατών εντός του καταστήματος. Επίσης θα συνεργάζεται με τον υπεύθυνο παραλαβής εμπορευμάτων για την τοποθέτηση στον χώρο της αποθήκης και την διατήρηση της σε καλή κατάσταση και εύκολη πρόσβαση.

 

Απαραίτητα Προσόντα

Απαραίτητη προϋπηρεσία σε κατάστημα με ανταλλακτικά μοτοσυκλετών ή σε συνεργείο μοτοσυκλετών
Καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών
 Ευγένεια, ταχύτητα, ευελιξία και προθυμία στην εκτέλεση των καθηκόντων
 Συνεργάσιμος και επικοινωνιακός με συναδέλφους

 

Αποστολή Βιογραφικού

Oops! Missing Fieldset

If you are seeing this message, it means you need to add a Fieldset to the beginning of your form. Your form may not function or display properly without one.

 

* Οι σύμβουλοί μας θα επικοινωνήσουν μόνο με τους υποψήφιους που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση

ΔΗΛΩΣΗ
για τα προσωπικά δεδομένα των βιογραφικών

Με αυτονόητη συναίνεση και αποδοχή κάθε υποψηφίου που υποβάλλει το βιογραφικό του σημείωμα, με όλα τα προσωπικά του στοιχεία και για τον σκοπό της αξιολόγησης του για πιθανή συνεργασία, με την Ανάδειξη ή με εταιρείες πελάτες μας, θα τηρούνται τα βιογραφικά σε απόρρητο, μη προσβάσιμο σε τρίτους αρχείο, χωρίς άλλη ιδιαίτερη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και με αυτονόητο δικαίωμα κάθε υποψηφίου να ζητήσει την επιστροφή του βιογραφικού του έγκαιρα και πριν αυτό αποσυρθεί ως ανενεργό. Το απόρρητο όλων των βιογραφικών είναι διασφαλισμένο και προστατεύεται αυστηρά από την εταιρεία μας, στο πλαίσιο του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

Powered by Apogee IS