Περιγραφή

Εμπορική – εισαγωγική εταιρεία στον κλάδο της Μόδας, με εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων χονδρικής και πωλήσεων λιανικής αναζητά Βοηθό Λογιστή για την υποστήριξη των εσωτερικών λογιστικών εργασιών.

 

Καθήκοντα Θέσης

Ο/η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα ασχοληθεί με τις καταχωρήσεις παραστατικών, τον έλεγχο του ταμείου, τον έλεγχο των διαδικασιών εισαγωγών και πληρωμών και θα συνεργάζεται με τον εξωτερικό λογιστή της εταιρείας.

 

Απαραίτητα Προσόντα

Πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής
1-3 έτη σχετικής επαγγελματικής εμπειρίας σε λογιστήριο εταιρείας
Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και αντίστοιχων προγραμμάτων ERP
Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
Απαραίτητες συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες

 

 

Αποστολή Βιογραφικού


    * Οι σύμβουλοί μας θα επικοινωνήσουν μόνο με τους υποψήφιους που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση

    ΔΗΛΩΣΗ
    για τα προσωπικά δεδομένα των βιογραφικών

    Με αυτονόητη συναίνεση και αποδοχή κάθε υποψηφίου που υποβάλλει το βιογραφικό του σημείωμα, με όλα τα προσωπικά του στοιχεία και για τον σκοπό της αξιολόγησης του για πιθανή συνεργασία, με την Ανάδειξη ή με εταιρείες πελάτες μας, θα τηρούνται τα βιογραφικά σε απόρρητο, μη προσβάσιμο σε τρίτους αρχείο, χωρίς άλλη ιδιαίτερη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και με αυτονόητο δικαίωμα κάθε υποψηφίου να ζητήσει την επιστροφή του βιογραφικού του έγκαιρα και πριν αυτό αποσυρθεί ως ανενεργό. Το απόρρητο όλων των βιογραφικών είναι διασφαλισμένο και προστατεύεται αυστηρά από την εταιρεία μας, στο πλαίσιο του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

    Powered by Apogee IS