• Αθήνα - 2313 033123
  • Θεσσαλονίκη - 2310 253713

Περιγραφή

Επιτυχημένη εταιρεία τροφίμων με έντονα εξαγωγικό προσανατολισμό, επιθυμεί να αναπτύξει την παρουσία της και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και αναζητά Πωλητή, με εμπειρία από τον χώρο των τροφίμων/χονδρεμπορίου.

 

Καθήκοντα Θέσης

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα αναλάβει την ενημέρωση και ανάπτυξη πωλήσεων σε μικρά και μεσαία σημεία λιανικής πώλησης – μίνι μάρκετ, μικρές αλυσίδες, παντοπωλεία – και σε χονδρεμπόρους, στον τομέα ευθύνης – Αττική και όμοροι νομοί.

 

Απαραίτητα Προσόντα

 Τουλάχιστον 3-5 έτη προϋπηρεσίας αποκλειστικά σε εταιρεία τροφίμων ή/και καταναλωτικών προϊόντων, με εστίαση στην αγορά ho.re.ca
Εργασία κάτω από στοχοθέτηση και εστίαση στο κλείσιμο συμφωνιών και την επίτευξη των στόχων
Οργανωτικός, μεθοδικός και αποτελεσματικός επαγγελματίας
Καλή χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών

 

Αποστολή Βιογραφικού

Oops! Missing Fieldset

If you are seeing this message, it means you need to add a Fieldset to the beginning of your form. Your form may not function or display properly without one.

 

* Οι σύμβουλοί μας θα επικοινωνήσουν μόνο με τους υποψήφιους που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση

ΔΗΛΩΣΗ
για τα προσωπικά δεδομένα των βιογραφικών

Με αυτονόητη συναίνεση και αποδοχή κάθε υποψηφίου που υποβάλλει το βιογραφικό του σημείωμα, με όλα τα προσωπικά του στοιχεία και για τον σκοπό της αξιολόγησης του για πιθανή συνεργασία, με την Ανάδειξη ή με εταιρείες πελάτες μας, θα τηρούνται τα βιογραφικά σε απόρρητο, μη προσβάσιμο σε τρίτους αρχείο, χωρίς άλλη ιδιαίτερη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και με αυτονόητο δικαίωμα κάθε υποψηφίου να ζητήσει την επιστροφή του βιογραφικού του έγκαιρα και πριν αυτό αποσυρθεί ως ανενεργό. Το απόρρητο όλων των βιογραφικών είναι διασφαλισμένο και προστατεύεται αυστηρά από την εταιρεία μας, στο πλαίσιο του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

Powered by Apogee IS