• Αθήνα - 2313 033123
  • Θεσσαλονίκη - 2310 253713

Περιγραφή

Καταξιωμένη εταιρεία τροφίμων, με έντονα εξαγωγικό προσανατολισμό στις πωλήσεις Χονδρικής, δημιουργεί και αναπτύσσει νέο τμήμα πωλήσεων στον Νομό Αττικής, για την ανάπτυξη της και στο λιανεμπόριο.

 

Καθήκοντα Θέσης

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα αναλάβει την ενημέρωση των πελατών και τις πωλήσεις στα μικρά και μεσαία σημεία λιανικής – περίπτερα,
μίνι μάρκετς κλπ – με στόχο την διείσδυση, ανάπτυξη και εδραίωση της εταιρείας στην λιανική και την προσωπική του επαγγελματική εξέλιξη σε ένα δυναμικό τμήμα πωλήσεων.

 

Απαραίτητα Προσόντα

Εμπειρία 1 – 5 ετών από τις πωλήσεις τροφίμων ή παρεμφερών προϊόντων σε μικρά σημεία – περίπτερα, μίνι μάρκετς κ.α.
Κοινωνικός, εξωστρεφής, δυναμικός επαγγελματίας
Πελατοκεντρική προσέγγιση και ικανότητα εργασίας κάτω από στοχοθέτηση
Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ

 

Αποστολή Βιογραφικού

Oops! Missing Fieldset

If you are seeing this message, it means you need to add a Fieldset to the beginning of your form. Your form may not function or display properly without one.

 

* Οι σύμβουλοί μας θα επικοινωνήσουν μόνο με τους υποψήφιους που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση

ΔΗΛΩΣΗ
για τα προσωπικά δεδομένα των βιογραφικών

Με αυτονόητη συναίνεση και αποδοχή κάθε υποψηφίου που υποβάλλει το βιογραφικό του σημείωμα, με όλα τα προσωπικά του στοιχεία και για τον σκοπό της αξιολόγησης του για πιθανή συνεργασία, με την Ανάδειξη ή με εταιρείες πελάτες μας, θα τηρούνται τα βιογραφικά σε απόρρητο, μη προσβάσιμο σε τρίτους αρχείο, χωρίς άλλη ιδιαίτερη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και με αυτονόητο δικαίωμα κάθε υποψηφίου να ζητήσει την επιστροφή του βιογραφικού του έγκαιρα και πριν αυτό αποσυρθεί ως ανενεργό. Το απόρρητο όλων των βιογραφικών είναι διασφαλισμένο και προστατεύεται αυστηρά από την εταιρεία μας, στο πλαίσιο του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

Powered by Apogee IS